ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Οι κινηματογράφοι του Ολύμπιον έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των προβολών τους για τη σεζόν 2001-2002 (Σεπτέμβριος - Μάιος). Οι δύο αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, πέρα από φυσικός χώρος φιλοξενίας του Φεστιβάλ του Νοεμβρίου και όλων των άλλων εκδηλώσεων και προγραμμάτων του Φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια της σεζόν λειτουργούν ως κινηματογράφοι ταινιών Α' προβολής, ενώ ενοικιάζονται για τη διεξαγωγή διαφόρων άλλων διοργανώσεων από ποικίλλους φορείς.

 Από την επιλογή "Σήμερα στο Ολύμπιον" οι σινεφίλ επισκέπτες του Φεστιβάλ θα ενημερώνονται καθημερινά για τις ταινίες και τις ώρες προβολών στις δύο αίθουσες.

Πρώτη εκδήλωση που θα φιλοξενήσει η αίθουσα Παύλος Ζάννας για τη σεζόν 2002 - 2003 είναι το Φεστιβάλ Ταινιών Χορού, το VideoDance   (13-19 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη - ΠAYΛOΣ ZANNAΣ10-15 Σεπτεμβρίου - Αθήνα - σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ. Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ των Αθηνών θα ανακοινωθεί σύντομα). 

 Θα ακολουθήσει το αφιέρωμα στον μεγάλο Ιάπωνα δημιουργό Σοχέι Ιμαμούρα με τίτλο "H βαθιά επιθυμία του Σοχέι Ιμαμούρα" (20-26 Σεπτεμβρίου - Αθήνα - AΠOΛΛΩN RENAULT, 27 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη - ΠAYΛOΣ ZANNAΣ).