Χριστουγεννιάτικη προβολή για παιδιά

Χριστουγεννιάτικες προβολές

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία σε μικρούς σινεφίλ να νιώσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία του σινεμά, μέσα από μια ταινία που μας υπενθυμίζει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων! Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 βλέπουμε μαζί με τα παιδιά, έναν από τους αγαπημένους μας χριστουγεννιάτικους ήρωες, τον σκανδαλιάρη Γκριντς, με τη φωνή του μοναδικού Γιώργου Καπουτζίδη!

Γενική είσοδος: 1+1=7,5 ευρώ

Είσοδος δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Απαραίτητη η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ. 

Εισιτήρια διαθέσιμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/venues/filmfestival/

Οι αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και η είσοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες γίνεται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Βρείτε τις αναλυτικές οδηγίες για το υγειονομικό πρωτόκολλο στις αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Γκριντς / The Grinch

(ΗΠΑ, 2018)

Σκηνοθεσία: Γιάροου Τσένι, Σκοτ Μοζίερ / Yarrow Cheney, Scott Mosier, Σενάριο: Michael LeSieur, Tommy Swerdlow. Με τη φωνή του: Γιώργου Καπουτζίδη. Γλώσσα: Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Έγχρωμη, 85΄.  

Μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το πανέμορφο παραμύθι How the Grinch Stole Christmas, του Dr. Seuss, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά μαλακώνει χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείος, τρυφερός και μοναδικά εικονογραφημένος, o αγαπημένος Γκριντς αφηγείται μια οικουμενική ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αγάπης και της αισιοδοξίας. Με τη φωνή του Γιώργου Καπουτζίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε το τρέιλερ: https://youtu.be/8cJVcDdNreA

Αίθουσα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ: Τρίτη 28/12, 18:00