65ο ΦΚΘ: Ελληνικές ταινίες - Έναρξη καταθέσεων

Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 65o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2024. 

Το ελληνικό σινεμά θα πρωταγωνιστήσει και στη φετινή διοργάνωση. Σας περιμένουμε να καταθέσετε τις ταινίες σας για την 65η διοργάνωση, στην οποία θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν οι δράσεις που αποσκοπούν στη στήριξη του ελληνικού σινεμά και τη διασύνδεσή του με κορυφαίους επαγγελματίες του εξωτερικού. Οι ελληνικές ταινίες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διεκδικούν μία σειρά από βραβεία, επίσημα και ανεξάρτητα, που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των δημιουργών από την Ελλάδα.

Η προθεσμία για την κατάθεση των ελληνικών ταινιών είναι η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024. 

Για την αίτηση συμμετοχής ελληνικών ταινιών και τον κανονισμό συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://vp.eventival.com/thessaloniki/tiff65/film-form/tiff65-gr-film

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.