Προθεσμίες για το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες (LAGFF)

Προθεσμίες για το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου
του Λος Άντζελες (LAGFF)
25-28/6/2009

Για την τρίτη του διοργάνωση ετοιμάζεται το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες (LAGFF) που θα πραγματοποιηθεί απο τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2009. Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν ταινίες (μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ) ελληνικής παραγωγής ή ταινίες από Έλληνες της Διασποράς, παραγωγής των τριών τελευταίων ετών, οι οποίες διαγωνίζονται για τα βραβεία «Ορφέας». Τις προβολές του Φεστιβάλ πλαισιώνουν αφιερώματα, ανοιχτές συζητήσεις κ.α. Όπως είναι γνωστό, το Φεστιβάλ υποστηρίζουν σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου, όπως οι: Τζιμ Γιαννόπουλος (πρόεδρος studio FOX), Σιντ Γκάνις (πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου), Κέρι Ανθόλις (Πρόεδρος HBO mini series), Αλεξάντερ Πέιν, Ολυμπία Δουκάκις κ.α.
Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι στις 20 Φεβρουαρίου (αρχική πρόσκληση ενδιαφέροντος) και στις 13 Μαρτίου (η τελική).
Περισσότερες πληροφορίες στο:
www.lagreekfilmfestival.org & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Supported by

Member of