Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ. Δέσποινα Μουζάκη με επιστολή της προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, του γνωστοποίησε την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τα καθήκοντά της από τον Οργανισμό, έχοντας ολοκληρώσει τη θητεία και το έργο της. Στην επιστολή της η κ. Μουζάκη ευχαριστεί τον Υπουργό για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιέβαλε, την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχε με τον ίδιο, το Γραφείο του και όλες τις Υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος αποδέχθηκε την παραίτηση της κ. Μουζάκη, την ευχαρίστησε για το έργο που πρόσφερε στη διάρκεια της πενταετούς θητείας της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην επιτυχή διοργάνωση του επετειακού 50ού Φεστιβάλ του Νοεμβρίου 2009 και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στις μελλοντικές της επιδιώξεις.

Η κ. Δέσποινα Μουζάκη παραμένει μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η απερχόμενη διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με επιστολή της ευχαριστεί για την πολύχρονη και άκρως εποικοδομητική συνεργασία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Φ.Κ.Θ., τα στελέχη και τους συνεργάτες του Οργανισμού, όλους τους παράγοντες, λειτουργούς και εργαζόμενους του κινηματογραφικού χώρου και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης.

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted