51ο ΦΚΘ: Μείωση τιμής εισιτηρίου και ελεύθερη είσοδος στους ανέργους

ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, προχωρά σε μια διπλή συμβολική κίνηση προσφοράς στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει τις προβολές της 51ης διοργάνωσης. Καταρχήν μειώνεται η τιμή του εισιτηρίου για τις κινηματογραφικές προβολές στα 6€ (έναντι των 7€ πέρυσι). Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε ανέργους να παρακολουθήσουν δωρεάν, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τις προβολές της αίθουσας Ολύμπιον με ώρα έναρξης έως και τις 15:00 και τις προβολές στο λιμάνι με ώρα έναρξης έως και τις 13:00.

Το πρόγραμμα προβολών του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καθώς και πληροφορίες για την κάθε ταινία αλλά και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης, θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.filmfestival.gr από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση της CineΚάρταF 10ημέρου με 60€ (40€ εκπτωτική) που παρέχει ελεύθερη είσοδο σε όλες τις προβολές του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους της να προμηθεύονται εισιτήρια μηδενικής αξίας για ταινίες που δεν ανήκουν στην ίδια ζώνη προβολών, για την ίδια και την επόμενη μέρα.