Παρουσίαση βιβλίου «Οι ΜΠΗΤ: η ιστορία τους εικονογραφημένη»

Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Παρουσίαση Βιβλίου «Οι ΜΠΗΤ: η ιστορία τους εικονογραφημένη»

Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με τις εκδόσεις «Μαγικό Κουτί» την παρουσίαση του βιβλίου «Οι ΜΠΗΤ: η ιστορία τους εικονογραφημένη», την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:30 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος στο χώρο του Μουσείου Κινηματογράφου - Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης.

Ξεναγοί μας στη Μπητ Γενιά είναι ο Στέφανος Τσιτσόπουλος (Soul - Republic Radio 100.3) και ο Γιώργος Αλισάνογλου (ποιητής - εκδόσεις Σαιξπηρικόν), οι οποίοι θα μάς ταξιδέψουν ανάμεσα σε hard-boiled σκίτσα, ποιήματα και περιστατικά από τη ζωή του Κέρουακ, του Μπάροουζ, του Γκίνσμπεργκ με μια προσπάθεια κοινή: τη συνεχή αναζήτηση μιας νέας θέσης στον κόσμο, σε έναν κόσμο που διαλύεται, ανασυντάσσεται και προχωρά. Σε έναν κόσμο πραγματικό. Στο δικό μας κόσμο.

Αντί ομιλίας, στο τέλος της εκδήλωσης ο Γιάννης Γκροσδάνης (δημοσιογράφος - κριτικός κινηματογράφου) παρουσιάζει μια έκπληξη με μια ολιγόλεπτη ΜΠΗΤ κινηματογραφική προβολή.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Στους πρώτους 20 αναγνώστες που θα βρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης θα δοθεί ένα βιβλίο δώρο από τις εκδόσεις το Μαγικό Κουτί.

Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό SOUL | free-press ΕΞΩΣΤΗΣ