Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση χρήσης με αντάλλαγμα των κυλικείων

To Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και στους χώρους του Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.  Α.Ε.) από 1 έως 10 Νοεμβρίου 2013 και το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί επίσης στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και στους χώρους του Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.  Α.Ε.)  από 14 Μαρτίου έως 23 Μαρτίου 2014.
Για πληρέστερη εικόνα του Φεστιβάλ, µπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο www.filmfestival.gr.
 
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε φυσικά και νοµικά πρόσωπα  για να αναλάβουν την λειτουργία και την εκμετάλλευση, με δικό τους προσωπικό και δαπάνες, των κυλικείων που θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο χώρο του Λιμένος Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και διοργανωτών των εκδηλώσεων και σας καλεί να καταθέσετε τις προτάσεις σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ: 
Νότης Φόρσος  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τηλ. 2310 378408 & 6947903751