Η 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar® LIVE από τα κανάλια NOVACINEMA στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

 
Η 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar®
LIVE από τα κανάλια NOVACINEMA στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ




Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα κανάλια NOVACINEMA και με την υποστήριξη της FISCHER φιλοξενεί και φέτος στο Ολύμπιον, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscar®.

Η  86η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 2 προς Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 και η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 2.00 π.μ. (ώρα προσέλευσης: 1.00 π.μ.). Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις, που θα διανέμονται μέσω διαγωνισμών στις σελίδες του Φεστιβάλ στο facebook (www.facebook.com/filmfestival.gr) και στο twitter (twitter.com/filmfestivalgr).
 
Ειδικά για τους κατόχους CineΚάρταF που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης μίας μονής πρόσκλησης δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 21/2/2014 (γραφείο CineΚάρταf: 2310-378410, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).