Κάννες: Σημαντικές διεργασίες πίσω από το κόκκινο χαλί

Την ίδια στιγμή που οι λαμπεροί πρωταγωνιστές και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες από ολόκληρο τον κόσμο τραβούν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, πίσω από τα φώτα και τις κάμερες πραγματοποιούνται οι διεργασίες για τις ταινίες που θα συζητάμε στο μέλλον. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης εργάστηκε εντατικά επί μήνες, ώστε να φέρει στις Κάννες παραγωγούς από την Ελλάδα για να δικτυωθούν, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να κάνουν σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς και επαγγελματίες. 
0

Το 8ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ...

Το 8ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ επιστρέφει ανανεωμένο για ακόμη μια χρονιά στο Ολύμπιον, το Σάββατο 25, την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, προσφέροντας στο κοινό της πόλης την ευκαιρία να απολαύσει μικρού μήκους ταινίες που δημιούργησαν οι φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου στη μεγάλη οθόνη και να ανακαλύψει τα κινηματογραφικά ταλέντα του αύριο.
0

Υποδεχόμαστε στο Ολύμπιον το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών

Το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με χαρά υποστηρίζει το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών και ανυπομονεί να φιλοξενήσει στο Ολύμπιον τις δημιουργίες των μικρών επίδοξων κινηματογραφιστών την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024.
0

Δυναμική η παρουσία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου...

Με νέες συνεργασίες, κορυφαίες δράσεις και προγράμματα και συμμετοχή σε συζητήσεις, με στόχο την υποστήριξη της ελληνικής κινηματογραφικής κοινότητας και των παραγωγών και δημιουργών από την Ελλάδα, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (14 έως 25 Μαΐου 2024).
0

Οι ταινίες της εβδομάδας (9-15 Μαΐου 2024)

Η νέα δημιουργία της σπουδαίας Τζέσικα Χάουσνερ με τίτλο Club Zero, η συναρπαστική ταινία Η γη της επαγγελίας με τον Μαντς Μίκελσεν και Η αρπαγή, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόσφατο 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, στις αίθουσες του Φεστιβάλ από τις 9 έως τις 15 Μαΐου 2024.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted