Τρόποι Παράδοσης

1. Παραλαβή από το Festival Shop του ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται, αφού λάβετε το e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και ολοκληρώσετε την πληρωμή της, από το φυσικό κατάστημα («Festival Shop») του ΦΕΣΤΙΒΑΛ («ΟΛΥΜΠΙΟΝ», Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-17:00 (εξαιρουμένων των επίσημων αργιών). Έχετε την υποχρέωση να επιδείξετε τον αριθμό παραγγελίας (e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας) κι εφόσον σας ζητηθεί, κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο (π.χ. δελτίο ταυτότητας, άδεια οδήγησης) για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Τρίτος δύναται να παραλάβει τα προϊόντα σας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ, με την επίδειξη του αριθμού παραγγελίας και σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου. Ακολούθως, τα προϊόντα που παραγγείλατε σας παραδίδονται και οφείλετε να ελέγξετε την άριστη κατάστασή τους, την οποία αναγνωρίζετε και αποδέχεστε με την έξοδό σας από το Festival Shop του ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Λόγω των ειδικών συνθηκών, αυτό το διάστημα οι παραλαβές από το Festival Shop θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 16:00.
  

2. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Χρόνος Παράδοσης Παραγγελίας:
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) και η παράδοσή της εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της πράξης πληρωμής της παραγγελίας (αντίτιμο προϊόντων και πρόσθετες επιβαρύνσεις). Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση επέλευσης εξαιρετικών γεγονότων που συνιστούν ανωτέρα βία ή απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών (π.χ. απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες), ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας παρατείνεται για εύλογο χρονικό διάστημα. 
Λόγω των ειδικών συνθηκών, μπορεί να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών.

Έξοδα Αποστολής:
Για αποστολή στην Ελλάδα:
- Για παραγγελίες άνω των 29€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.
- Για παραγγελίες κάτω των 29€ και για δέμα βάρους έως 2 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 2,50€.
- Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00€.
Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Για αποστολή στο εξωτερικό:
- Για δέματα με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 15,00 €.
- Για δέματα με βάρος άνω των 2 κιλών, εφαρμόζεται ο ισχύων τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ για δέματα εξωτερικού.
Σημειώνεται ότι για τις αποστολές εξωτερικού ισχύει ο χρόνος παράδοσης των ΕΛΤΑ για τα δέματα εξωτερικού.