Podcast δίπλα στη θάλασσα

Στο ΚYMA, στην Αιδηψό, σε ένα ειδυλλιακό σημείο, εκεί όπου το τοπίο και ο ήχος της θάλασσας ξεκουράζουν τη ματιά μας, σας προσκαλούμε να βολευτείτε στο Παγκάκι Podcast, να απολαύσετε τη θέα, να σκανάρετε το QR Code και να ακούσετε το εξαιρετικό –και απολύτως ταιριαστό με το χαλαρωτικό σκηνικό– podcast Ο Kολόμπρος της Κωνσταντίνας Σταυροπούλου. Μια συναρπαστική ιστορία με φόντο τη θάλασσα, βασισμένη στο διήγημα του κορυφαίου ιταλού συγγραφέα Ντίνο Μπουτζάτι, η οποία συνδέεται ιδανικά με το νερό που είναι το κεντρικό θέμα του 3ου Evia Film Project.

 

Ο Κολόμπρος

Δημιουργός: Κωνσταντίνα Σταυροπούλου. Παραγωγή: Sonic Orb, Κωνσταντίνα Σταυροπούλου. Ηχοληψία-Μοντάζ-Πρωτότυπη μουσική: Κωνσταντίνα Σταυροπούλου. Αφήγηση: Διαμαντής Αδαμαντίδης. Φωτογραφία εξωφύλλου: Στέλιος Παπαρδέλας. Γλώσσα: Ελληνικά. Ελλάδα, 2024, 21΄ 

Δυο βαθιά ανθρώπινα αισθήματα, ο φόβος και η ματαιότητα. Η ιστορία ενός ανθρώπου που άφησε τον φόβο να χαράξει την πορεία της ζωής του, ενώ δεν αγνόησε ποτέ την έλξη της αβύσσου. Μια ιστορία με φόντο τη θάλασσα, βασισμένη στο κλασικό διήγημα του ιταλού συγγραφέα Ντίνο Μπουτζάτι.

 

 PODCAST