Agora Doc Market: 8 Μαρτίου - 30 Απριλίου 2024

 

Με σκοπό την προώθηση και πώληση ταινιών,κάθε χρόνο, το Agora Doc Market φιλοξενεί περίπου 400 ταινίες και περισσότερους από 300 αγοραστές και επαγγελματίες του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου, οι οποίοι επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για να προωθήσουν ή να αγοράσουν ντοκιμαντέρ.

Πρωταρχικοί στόχοι του Agora Doc Market είναι η πώληση των δικαιωμάτων των ντοκιμαντέρ στα τηλεοπτικά κανάλια, η διανομή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και η προώθησή τους σε άλλα διεθνή φεστιβάλ. Το Market λειτουργεί κυρίως ως γέφυρα μεταξύ του κινηματογραφικού προϊόντος και του τηλεοπτικού μέσου, γεγονός που την καθιστά ως ιδιαίτερα σημαντική για τη διάδοση του ντοκιμαντέρ. Επιπλέον, η υποστήριξη και η προώθηση των ελληνικών ντοκιμαντέρ σε γειτονικές και πιο απομακρυσμένες αγορές είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Οι ελληνικές ταινίες τεκμηρίωσης μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ.

To Agora Doc Market λειτουργεί πλήρως ψηφιοποιημένο και αποκλειστικά ONLINE μέσω της πλατφόρμας Cinando. Πρόσβαση έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι της Αγοράς και του Τύπου. Το ντοκιμαντέρ σας μπορεί να παραμείνει online διαθέσιμο ΜΟΝΟ στους επαγγελματίες καλεσμένους της Αγοράς ακόμα και μετά την λήξη του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ έως τις 30 Απριλίου 2024.

Ταινίες που έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ δεν χρειάζεται να κατατεθούν ξανά για το Agora Doc Market.

 

> ΤiDF26 Αίτηση Agora Doc Market - Διαθέσιμη online εδώ.
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 23 Φεβρουαρίου 2024

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη συμμετοχή σας στο Agora Doc Market συνίσταται η αγορά διαπίστευσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.