Agora Docs in Progress: 10-14 Μαρτίου 2024

 

Tο τμήμα Agora Docs in Progress έχει κατορθώσει να καθιερωθεί ως το κύριο σημείο συνάντησης για ταινίες τεκμηρίωσης που βρίσκονται στο στάδιο ακριβώς πριν την ολοκλήρωσή τους. Σκηνοθέτες και παραγωγοί από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα ντοκιμαντέρ τους σε αγοραστές, συμπαραγωγούς, εκπροσώπους πωλήσεων και προγραμματιστές διεθνών φεστιβάλ και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Ποιες χώρες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ταινίες με χώρα παραγωγής ή συμπαραγωγής την Αίγυπτο, Αλβανία, Αλγερία, Αρμενία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Κόσοβο*, Λίβανο, Λιβύη, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Μολδαβία, Παλαιστίνη, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Συρία, Τσεχία, Τυνησία και Τουρκία.

*Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν θίγει τις θέσεις ως προς το καθεστώς, είναι δε σύμφωνος με την UNSCR 1244/1999 και τη γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου για τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.

 

Ποιες ταινίες μπορούν να καταθέσουν;

 

Ποια είναι η διαδικασία υποβολής;

 

Τι θα συμβεί αν επιλεχθεί το πρότζεκτ μου;

 

Κύριες Ημερομηνίες:

 

Βραβεία Agora Docs in Progress:

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής:

 

Ανεξάρτητα Βραβεία: 

 

 

> TIDF26 Αίτηση AGORA Docs in Progress - Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει παρέλθει.
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 12 Ιανουαρίου 2024

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Θάνος Σταυρόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.