Panama Papers

The Panama Papers

Ελληνική πρεμιέρα
Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ένα ανώνυμο mail προσγειώθηκε στην οθόνη του Γερμανού δημοσιογράφου Μπάστιαν Ομπεργμάγιερ. Η μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων εγγράφων στην ιστορία της ανθρωπότητας αποκάλυψε ένα κολοσσιαίων διαστάσεων δίκτυο εγκληματικής δραστηριότητας, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ποιες ήταν, όμως, οι συνέπειες αυτών των συνταρακτικών εξελίξεων; Ένα ντοκιμαντέρ που σκαλίζει πέρα από την αρχική επιφάνεια του μεγαλύτερου σκανδάλου διαφθοράς στην ιστορία.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Alex Winter
Σενάριο: Alex Winter
Διεύθυνση φωτογραφίας: E.J. Enríquez
Μοντάζ: Weston Cadwell
Ήχος: Lon Bender
Μουσική: Pedro Bromfman
Παραγωγή: Bungalow Media + Entertainment, Trouper Productions, Zipper Brothers Films, Field of Vision
Παραγωγός/Παραγωγοί: Robert Friedman, Alex Winter, Glen Zipper, Devorah Devries
Συμπαραγωγοί: Damir Omic
Executive producer: Robert Halmi, Jim Reeve, Laura Poitras, Charlotte Cook, Mike Powers, Liz Yale Marsh
Αφήγηση: Elijah Wood
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 100΄
Επικοινωνία: Great Point Media, info@greatpointmedia.com

Άλεξ Γουίντερ

Φιλμογραφία

1985 Squeal of Death (μμ μυθοπλασίας)
1988 Bar-B-Que Movie (μμ μυθοπλασίας)
1991 Extreme: Photograffitti (μμ μυθοπλασίας)
1993 Freaked (μυθοπλασίας)
1999 Fever (μυθοπλασίας)
2005 Dirty Famous (TV)
2013 Downloaded
2015 Deep Web
2015 Smosh: The Movie (μυθοπλασίας)
2016 Anyone Can Quantum (μμ)
2016 Relatively Free (μμ)
2017 Trump's Lobby (μμ)
2018 The Panama Papers