Αμάντα

Amanda

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ

Παρίσι του σήμερα. Ο David, 24 ετών, ζει το τώρα. Ισορροπεί δουλεύοντας εδώ και εκεί και, όπως πάντα, κάνει ένα βήμα πίσω όταν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Οι ήρεμοι ρυθμοί της ζωής του ανατρέπονται μετά τον βίαιο χαμό της μεγάλης του αδερφής. Καλείται τότε να αναλάβει την κηδεμονία της εφτάχρονης ανιψιάς του, Amanda.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Mikhaël Hers
Ηθοποιοί: Vincent Lacoste, Isaure Multrier, Stacy Martin
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 107΄

Μίκαελ Χερς

Φιλμογραφία

2006 Charell (μμ)
2007 Primrose Hill
2009 Montparnasse
2010 Memory Lane
2015 Ce sentiment de l'été | This Summer Feeling
2018 Amanda