Στη σκιά του φόβου

Στη σκιά του φόβου

Ενας μουσικός κατηγορείται άδικα για παραχάραξη, κάτι που πυροδοτεί μέσα του τις βαθύτερες ενοχές του, οι οποίες πηγάζουν από τη στειρότητα της ζωής του. Κυνηγημένος, προσπαθεί να βρει μια νέα ταυτότητα και να ξαναορίσει τον εαυτό του σε μια άγνωστη χώρα. Ενα υπαρξιακό δράμα με μορφή ονειρικού θρίλερ, που εντυπωσιάζει με την καφρική ατμόσφαιρά του, την υποβλητική μουσική και φωτογραφία, αλλά και την ερμηνεία του Γιώργου Κώνστα.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Γιώργος Καρυπίδης
Σενάριο: Γιώργος Καρυπίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αρβανίτης
Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος
Ήχος: Γιώργος Μιχαλούδης
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Ηθοποιοί: Γιώργος Κώνστας, Εύα Σέχα, Αντώνης Κατσαρής
Παραγωγή: ΕΚΚ, ΕΡΤ
Παραγωγοί: Γιώργος Καρυπίδης
Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Σκηνικά: Αναστασία Αρσένη
Μακιγιάζ: Ράνια Δημητριάδου
Φορμάτ: DigiBeta
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 1988
Διάρκεια: 92΄
Επικοινωνία: ΕΚΚ, info@gfc.gr
Βραβεία/Διακρίσεις: Καλύτερη ταινία, Α΄ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερος Σκηνοθέτης, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερα Σκηνικά, Καλύτερη Μουσική – Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1988

Γιώργος Καρυπίδης

Φιλμογραφία

1967 Όριο (μμ μυθοπλασίας)
1975 Τελευταίος σταθμός: Κρόιτσμπεργκ (μμ)
1979 Ο ζωγράφος Θεόφιλος
1982 Επικίνδυνο παιχνίδι (μυθοπλασίας)
1986 Μάγισσες (TV)
1988 Στη σκιά του φόβου (μυθοπλασίας)
1992 Το Πεθαμένο Λικέρ (μυθοπλασίας)
1995 Μαγεμένοι (μυθοπλασίας)
2004 Ουτοπία (μυθοπλασίας)
2012 Και ο Θεός έπλασε... τους Έλληνες (μυθοπλασίας)