Μαρτάν Μαρτζελά – Με τα δικά του λόγια

Martin Margiela – In His Own Words

  #portrait   #work

Γνωστός και ως «Μπάνκσι της μόδας», ο Μαρτάν Μαρτζελά καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο επιδραστικούς σχεδιαστές της εποχής μας, παρότι δεν έχει αποκαλύψει ποτέ το πρόσωπό του δημοσίως. Μέσα από μια καταβύθιση στις εμβληματικές συλλογές και στην κοσμοθεωρία του ανθρώπου που ξεκίνησε ως βοηθός του Γκοτιέ για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη βιομηχανία, το ντοκιμαντέρ παραμένει προσωπικό, διατηρώντας την ανωνυμία του δημιουργού. Αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά στην κάμερα σκίτσα, σημειώσεις και προσωπικά αντικείμενα, ο σκηνοθέτης παραδίδει ένα στοχαστικό πορτρέτο για τη σχέση της αγοράς με τη δημιουργικότητα, αλλά και των πιο απλών υλικών με τα πιο ευγενή συναισθήματα.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Reiner Holzemer
Σενάριο: Reiner Holzemer
Διεύθυνση φωτογραφίας: Reiner Holzemer, Toon Illegems
Μοντάζ: Helmar Jungmann
Ήχος: Philipp Sellier
Μουσική: dEUS
Παραγωγή: Reiner Holzemer Film, Aminata Productions
Παραγωγός/Παραγωγοί: Reiner Holzemer
Συμπαραγωγή: TBF Télévision Belge
Συμπαραγωγοί: Aminata Sambe
Κάμερα: Sebastiaan Beysen, Stefan Bruylants, Wim Mijten
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γερμανία, Βέλγιο
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 90΄
Επικοινωνία: Dogwoof, sales@dogwoof.com

Ράινερ Χόλτσεμερ

Φιλμογραφία

1999 Magnum Photos: The Changing of a Myth /Magnum Photos - Ein Mythos ändert sich
2000 Herbert List - Der Fotograf der magischen Stille (TV)
2002 August Sander: People of the20th Century (μμ)
2004 René Burri, Fotograf (TV)
2012 Juergen Teller (μμ TV)
2014 Anton Corbijn: Most Wanted (μμ TV)
2017 Dries
2019 Martin Margiela: In His Own Words