Πρόσωπα λησμονημένα

Πρόσωπα λησμονημένα

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ

Ο Τόνυ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από χρόνια. Σε ένα καμπαρέ της Τρούμπας βρίσκει την παλιά του ερωμένη, την Μαρία, η οποία είχε εγκαταλείψει για χάρη του τον άντρα και την κόρη της, Άλκη. Η Άλκη, που τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Παύλο, όλα αυτά τα χρόνια ήξερε ότι η μητέρα της έχει πεθάνει. Ο Τόνυ τηλεφωνεί στον πατέρα της Άλκης και του ζητάει χρήματα για να μην αποκαλύψει στην κόρη του την αλήθεια για την μητέρα της. Η Μαρία, όμως, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Τόνυ να καταστρέψει την ευτυχία της κόρης της.

 

  • Η είσοδος στην προβολή είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Για άτομα 12 ετών και άνω, η είσοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες γίνεται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Ο έλεγχος των πιστοποιητικών πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μέσω της εφαρμογής Covid Free GR. Παράλληλα, πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτότητας.
  • Οι ανήλικοι θεατές 4-11 ετών που δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει γονέας ή κηδεμόνας χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ και καθ’ όλη τη διάρκεια των προβολών.
  • Περισσότερες πληροφορίες στο on.tiff.gr/safetiff
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας
Σενάριο: Γιώργος Τζαβέλλας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πρόδρομος Μεραβίδης
Μοντάζ: Φιλοποίμην Φίνος
Ήχος: Φιλοποίμην Φίνος
Μουσική: Γιώργος Μαλλίδης
Ηθοποιοί: Miranta Myrat, Giorgos Pappas, Zinet Lakaz
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 1946
Διάρκεια: 90'