Εγωιστές

Selfish

  ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Πόλεμος, επείγουσες κρίσεις, πανδημίες. Οι εργαζόμενοι στην ανθρωπιστική δράση έχουν συνηθίσει να εργάζονται στα πιο διαφορετικά και ακραία περιβάλλοντα του πλανήτη. Ωστόσο, λίγοι από αυτούς τολμούν να διεισδύσουν στον κόσμο των προσωπικών τους συναισθημάτων. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, 40 εργαζόμενοι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και οι αγαπημένοι τους κάνουν ακριβώς αυτό: μιλούν χωρίς επιφυλάξεις για τον κίνδυνο, τη δέσμευση, την πρώτη αποστολή, τα βαθύτερα συναισθήματα, το πάθος, την επιστροφή στο σπίτι και τις ανείπωτες εμπειρίες που έχουν βιώσει.

Το ντοκιμαντέρ «ΕΓΩΙΣΤΕΣ» πραγματεύεται την απόλυτη δέσμευση και αφοσίωση των εργαζομένων στον ανθρωπιστικό χώρο στον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Διερευνά, όμως, και το κατά πόσο είναι εγωιστική μία τέτοια επιλογή. Ο καθένας ξεχωριστά μοιράζεται τα συναισθήματα και τις εμπειρίες του.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Stéphane Santini - Géraldine André - Laurence Hoenig - Pierre-Yves Bernard
Παραγωγοί: Philippe Santini - Anthony Zanta - Laurent Dethes Angéline Julien - Thierry Cottin - Jean-Christophe Prégevole - Lucille Favre - Fanny Hostettler - Eveline Meier - Juliette Blume - Florence Dozol - Nora Teylouni
Αφήγηση: Αντώνης Καφετζόπουλος
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 55'