Τι βλέπουμε όταν κοιτάμε τον ουρανό;

Was sehen wir, wenn wir zum Himmel schauen?

Όταν η Λίσα και ο Γκιόργκι συναντιούνται τυχαία σε έναν δρόμο της Γεωργιανής πόλης Κουταΐσι, γεννιέται ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο έρωτας τούς χτυπάει τόσο αιφνιδίως που ξεχνούν ακόμα και να ρωτήσουν ο ένας το όνομα του άλλου. Προτού χωρίσουν οι δρόμοι τους, συμφωνούν να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Δεν ήξεραν όμως πως η μοίρα τούς επιφύλαξε κάτι διαφορετικό. Θα καταφέρουν να ξανασυναντηθούν; Και αν ναι, θα ξέρουν ποιοι είναι; Η ζωή συνεχίζεται κανονικά στην πόλη τους, με τα αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους, το Παγκόσμιο Κύπελλο να ξεκινά και μια ομάδα παραγωγής ταινιών προς αναζήτηση του αληθινού έρωτα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Ένα λυρικό και ρομαντικό μοντέρνο παραμύθι, που μας υπενθυμίζει τι μπορούν να μας δείξουν οι ταινίες, και τι αδυνατούμε να δούμε χωρίς αυτές.

Πρόγραμμα Προβολών
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
29 Ιανουαρίου 2022 18:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
29 Ιανουαρίου 2022 21:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
30 Ιανουαρίου 2022 18:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
30 Ιανουαρίου 2022 21:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
31 Ιανουαρίου 2022 18:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
31 Ιανουαρίου 2022 21:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
01 Φεβρουαρίου 2022 18:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
01 Φεβρουαρίου 2022 21:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
02 Φεβρουαρίου 2022 18:30
ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ
02 Φεβρουαρίου 2022 21:30
Εισιτήρια

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Κομπερίτζε
Σενάριο: Alexandre Koberidze
Διεύθυνση φωτογραφίας: Faraz Fesharaki
Μοντάζ: Alexandre Koberidze
Ήχος: Giorgi Koberidze
Μουσική: Giorgi Koberidze
Ηθοποιοί: Giorgi Bochorishvili, Ani Karseladze, Oliko Barbakadze, Giorgi Ambroladze, Vakhtang Fanchulidze
Παραγωγή: German Film- and Television Academy Berlin
Παραγωγοί: Mariam Shatberashvili
Συμπαραγωγή: New Matter Films, Sakdoc Film, Rundfunk Berlin-Brandenburg (rbb)
Συμπαραγωγοί: Anna Dziapshipa, Ketevan Kipiani, Luise Hauschild
Κοστούμια: Nino Zautashvili
Σχεδιασμός παραγωγής: Maka Jebirashvili
Φορμάτ: DCP
Χώρα Παραγωγής: Γερμανία, Γεωργία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 150'
Ελληνική διανομή: Ama Films
Επικοινωνία: Cercamon

Αλεξάντρ Κομπερίτζε

Φιλμογραφία

2013 Looking Back Is Grace (μμ)
2015 Colophon (μμ) 
2017 The Perfect Spectator (μμ)
2017 Let the Summer Never Come Again
2017 Linger on Some Pale Blue Dot (μμ ντοκ)
2021 What Do We See When We Look at the Sky?