Γιώτα Τελεία Ωμέγα

Iota Teleia Omega

Παγκόσμια πρεμιέρα
Γυρισμένο σε φιλμ 8 χιλιοστών, η Ι.Ω είναι το οπτικό ημερολόγιο μιας κοπέλας που ζει στο κοντινό μέλλον. Καθώς περιμένει να διακτινιστεί σε έναν μακρινό πλανήτη, μέσα από τα θραύσματα των αναμνήσεων και των σκέψεων της, συνομιλεί με το δικό μας παρόν, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει τις αισθήσεις της και τη μνήμη των πραγμάτων που αξίζει να διασωθούν.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Αλέξης Αλεξίου
Σενάριο: Αλέξης Αλεξίου, Ασπασία Λυκουργιώτη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέξης Αλεξίου
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Ήχος: Μανώλης Μανουσάκης
Μουσική: Γιάννης Βεσλεμές
Παραγωγοί: Αφροδίτη Νικολαΐδου
Αφήγηση: Σοφία Κόκκαλη
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 14΄
Επικοινωνία: Αφροδίτη Νικολαϊδου, i.omega2071@gmail.com

Αλέξης Αλεξίου

Φιλμογραφία

1998 Tugo Tugo (μμ μυθοπλασίας, συν-σκηνοθεσία)
2000 Ο Κλαρκ Κεντ είναι ο Σούπερμαν (μμ μυθοπλασίας)
2001 Με θυμάσαι; (μμ μυθοπλασίας)
2003 Αριστείδης ο Αλόπεκας (μμ μυθοπλασίας)
2008 Ιστορία 52 (μυθοπλασίας)
2015 Τετάρτη 04:45 (μυθοπλασίας)
2022 Γιώτα Τελεία Ωμέγα (μμ)