Μετά – Στοιχεία για το 2017

Μετά – Στοιχεία για το 2017

Παγκόσμια πρεμιέρα

Τι σχέση έχουν μια ναυαγοσώστρια που μαθαίνει κολύμπι στους πρόσφυγες, δύο τυφλοί που επικοινωνούν με τη γλυπτική στον Φάρο Τυφλών, το στήσιμο του πρωτοσέλιδου μιας μεγάλης συνεταιριστικής εφημερίδας, ένας Σύρος ψάλτης και μουσικός, μια κογκολέζικη γιορτή στη Λέσβο, μια αγγελία αναζήτησης συντρόφου...; Αυτά, μαζί με αρκετά άλλα, αποτελούν τις ψηφίδες του μωσαϊκού μιας εκδοχής της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, όπου κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η ανάγκη ανάπτυξης της συνεργασίας, ο αναστοχασμός της ζωής μας με τη διεκδίκηση μιας πιο πνευματικής καθημερινότητας. Όμως παράλληλα διαφαίνεται και η μοναξιά των ανθρώπων που εναγώνια αναζητούν σύντροφο ή φίλο καθώς φαντασιώνονται το «αλλού». Ένας ολόκληρος κόσμος που παλεύει να κοιτάξει μπροστά.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρ. Ζέρβας
Σενάριο: Γιώργος Χρ. Ζέρβας, Βαγγέλης Παπαδάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Παναγιωτάκης
Μοντάζ: Γιώργος Χρ. Ζέρβας, Γιώργος Παυλούδης
Ήχος: Γιώργος Πόταγας, Νίκος Κεφαλογιάννης
Μουσική: Κωνσταντίνος Τσιώλης
Παραγωγή: Γιώργος Ζέρβας Film Productions
Παραγωγοί: Γιώργος Χρ. Ζέρβας
Συμπαραγωγή: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 82'
Επικοινωνία: Γιώργος Ζέρβας Film Productions, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, yozervas@gmail.com

logo films gfc gr

Γιώργος Χρ. Ζέρβας

Φιλμογραφία

1996 Όταν ο Σαγκάλ κόστιζε λιγότερο από ένα κιλό πατάτες – Η διαδρομή της συλλογής Γ. Κωστάκη
2000 Μ' αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου –Μάρκος Βαμβακάρης
2003 Μου λένε να μη σ’ αγαπώ - Το σμυρναίικο πολίτικο τραγούδι
2005 Τώρα κάνω όνειρα – 18 Άνω:τέχνη και ψυχοθεραπεία στην απεξάρτηση
2012 Εγώ είμαι ένας άλλος – Aπό τη θεραπεία (18 Άνω) στην κοινωνική ένταξη
2014 Λούης – Eπτά φορές να πέφτεις, οκτώ να σηκώνεσαι
2016 Aλκυονίδες μέρες
2018 Mετά - Στοιχεία για το 2017