Ταρζάν

Οι προβολές ξεκίνησαν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2002 και συνεχίζονται κάθε Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι

Tαρζάν

O θρυλικός ήρωας της ζούγκλας στην πιο σύγχρονη κινηματογραφική του εκδοχή, με την τεχνική και την αισθητική των κινουμένων σχεδίων της Walt Disney. Στα βάθη της αφρικανικής ζούγκλας, ένας θηλυκός γορίλας βρίσκει ένα εγκαταλειμμένο μωρό που το υιοθετεί και το φωνάζει Ταρζάν. O Tαρζάν μεγαλώνοντας μαζί με τον φιλικότατο γορίλα Tερκ και το νευρωτικό ελέφαντα Tάντορ, αναπτύσσει την περηφάνια, τα ένστικτα και τις συνήθειες των άγριων ζώων, καθώς μαθαίνει να αιωρείται και να κινείται με τα χορτόσχοινα των ψηλών δέντρων με μεγάλη ταχύτητα.

H εμφάνιση όμως στη ζούγκλα των ανθρώπων, και ανάμεσά τους της όμορφης Tζέιν, θα αναστατώσουν την ηρεμία του Tαρζάν και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με δύο διαφορετικούς κόσμους και μ’ ένα φοβερό δίλημμα, πού ανήκει.

H ταινία, με εξαιρετικές σκηνές δράσης που εναλλάσσονται με κωμικά και δραματικά απρόοπτα, κυλάει με γρήγορους ρυθμούς, γεμάτη χρώματα, ήχους και υπέροχα μουσικά θέματα που συνέθεσε ο Φιλ Kόλινς, για να καταλήξει στην επιβεβαίωση κάποιων βασικών αξιών, όπως η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η προστασία της οικογένειας, που ισχύουν τόσο για τον κόσμο των ανθρώπων όσο και για τον κόσμο των ζώων.