Αγαπημένοι δημιουργοί δίνουν masterclass στο 2ο Evia Film Project

Το 2ο Evia Film Project θα φιλοξενήσει 11 masterclasses, στην Αγία Άννα και στην Αιδηψό, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Δημιουργοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό σινεμά και στην ελληνική τηλεόραση, καλεσμένοι υψηλού κύρους από το διεθνές στερέωμα, στο πλαίσιο της συνάντησης που διοργανώνει το CIRCLE Women Doc Accelerator, αλλά και ένα ειδικό location manager masterclass που σχετίζεται με την προβολή της Εύβοιας ως ιδανικού προορισμού για κινηματογραφικά γυρίσματα, συγκροτούν το πλούσιο πρόγραμμα των masterclasses του 2ου EFP.
0

Οι μουσικές εκδηλώσεις του 2ου Evia Film Project

Στο 2ο Evia Film Project, η μουσική έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το Σάββατο 24 Ιουνίου, ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές, στη μεγάλη συναλία που θα πραγματοποιήσει στην Αιδηψό. Λίγο νωρίτερα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, το Evia Film Project γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στη Λίμνη, παρέα με τις υπέροχες μελωδίες του συγκροτήματος Αγία Φανφάρα. 
0

Ο Αλεξάντερ Πέιν στην έναρξη του 2ου Evia Film Project

Ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ, θα βρεθεί στο 2o Evia Film Project (20-24 Ιουνίου 2023), την πράσινη δράση που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για να παρουσιάσει στο κοινό την ταινία του, Μικρόκοσμος, μια σουρεαλιστική κοινωνική σάτιρα που σχολιάζει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού του πλανήτη.
0

Park your Cinema: Υπαίθριες Κινηματογραφικές Προβολές στο...

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιλέγει αγαπημένες ταινίες επιστημονικής -και όχι μόνο- φαντασίας, στο πλαίσιο της σειράς υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών Park your Cinema του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Supported by

ΕΣΠΑ 2014-2020

MEDIA

Member of

EUROPA CINEMAS - Creative Europe - Media Sub-Programme

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted