Ταινίες σπουδαίων δημιουργών στην έναρξη και λήξη του Φεστιβάλ!

Δύο σπουδαίες ταινίες από δύο καταξιωμένους δημιουργούς, που κέρδισαν σημαντικά βραβεία στις Κάννες και αποτελούν την επίσημη υποβολή της Γαλλίας και της Φινλανδίας για το Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας, θα προβληθούν στην έναρξη και στη λήξη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
0

Agora Works in Progress 2023

To τμήμα Works in Progress της Αγοράς του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα πρόγραμμά του για τη φετινή διοργάνωση. 
0

64ο ΦΚΘ: Μεγάλο αφιέρωμα στον Τάκη Κανελλόπουλο

Η μοναδική, ποιητική κινηματογραφική ματιά του σπουδαίου σκηνοθέτη Τάκη Κανελλόπουλου ξεδιπλώνεται στο μεγάλο αφιέρωμα που διοργανώνει το 64o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (2-12/11/2023). Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν εννέα ταινίες του οραματιστή δημιουργού από τη Θεσσαλονίκη, ενώ μέρος του έργου του Κανελλόπουλου θα αποκατασταθεί από το Φεστιβάλ, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από μια πρωτότυπη εικαστική εγκατάσταση για το...
0

Agora Crossroads Co-Production Forum 2023

Το 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα πρότζεκτ που θα πάρουν μέρος στο φετινό Agora Crossroads Co-Production Forum.
0

Η Χάρις Αλεξίου ambassador της Αγοράς του 64ου Φεστιβάλ...

Με μεγάλη χαρά και τιμή, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την αγαπημένη ερμηνεύτρια όλης της Ελλάδας, την κορυφαία δημιουργό Χάρις Αλεξίου, ως ambassador της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted