3o Evia Film Project: Λήξη με συναυλία Λένας Κιτσοπούλου - Δώρου Δημοσθένους - Masterclasses Κωστή Μαραβέγια, Φωκίωνα Ξένου

Το Σάββατο 6 Ιουλίου έπεσε η αυλαία του 3ου Evia Film Project, της πράσινης πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η πενθήμερη γιορτή του σινεμά περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, προβολές ταινιών, ανοιχτές συζητήσεις, δράσεις για επαγγελματίες του κινηματογράφου από ολόκληρο τον κόσμο, περιηγήσεις. Ας πάρουμε μια γεύση από το τι συνέβη την τελευταία μέρα. 
0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki Locarno Industry...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο παρουσιάζουν για ακόμα μία χρονιά την επιτυχημένη δράση Thessaloniki Locarno Industry Academy. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που απευθύνεται σε νέους και νέες επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, σας περιμένουμε!
0

Ο Γιώργος Ζώης επιλέχθηκε για το φετινό πρόγραμμα...

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης είναι ο υποψήφιος που έχει επιλεγεί για το φετινό πρόγραμμα υποτροφίας residency «Berlin AiR: Thessaloniki-Berlin», που διοργανώνει το Medienboard Berlin-Brandenburg για τρίτη συνεχή χρονιά, προσφέροντας σε επαγγελματίες του σινεμά από την Ελλάδα που ετοιμάζουν κάποιο νέο πρότζεκτ τη δυνατότητα να διαμείνουν και να εργαστούν στο Βερολίνο για χρονικό διάστημα τριών μηνών.  
0

Park your Cinema: Υπαίθριες Κινηματογραφικές Προβολές και...

Όλα όσα σημαίνουν καλοκαίρι έρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο της σειράς υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών Park your Cinema, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο Park your Cinema προβάλλονται ταινίες για ενήλικες, επιλεγμένες από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με θέμα το καλοκαίρι. 
0

65ο ΦΚΘ: Ελληνικές ταινίες - Έναρξη καταθέσεων

Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 65o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2024. Η προθεσμία για την κατάθεση των ελληνικών ταινιών είναι η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024. 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Supported by

MEDIA

Member of

EUROPA CINEMAS - Creative Europe - Media Sub-Programme

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted