Μουσική, γαστρονομία και σινεμά: Λένα Κιτσοπούλου και Δώρος Δημοσθένους, Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου στο 3ο Evia Film Project

Συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, απρόσμενες περιηγήσεις στη Βόρεια Εύβοια περιμένουν το κοινό του 3ου Evia Film Project, της πράσινης πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου στην Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα.
0

Μεγάλα ονόματα στο πράσινο φεστιβάλ Evia Film Project (2-6...

Το 3ο Evia Film Project, επιστρέφει από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου στην Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα, έχοντας φέτος στο επίκεντρό του το νερό. Δράσεις βιωσιμότητας, προβολές ταινιών, masterclasses, παιδικά εργαστήρια και ανοιχτές συζητήσεις περιμένουν το κοινό του 3ου Evia Film Project, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
0

65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης...

Με μεγάλη χαρά η Αγορά του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (31 Οκτωβρίου-10 Νοεμβρίου 2024) ανακοινώνει την έναρξη καταθέσεων για το τμήμα Agora Works in Progress, αναδεικνύοντας το σινεμά του αύριο. 
0

Δέκα χρόνια «Σινεμά με Θέα» - Το αγαπημένο μας θερινό...

Οι μαγικές, δροσερές, καλοκαιρινές βραδιές του Σινεμά με Θέα επιστρέφουν και φέτος, από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, και μας υπόσχονται μοναδικές κινηματογραφικές αποδράσεις, με επτά υπέροχες ταινίες στο πιο αγαπημένο θερινό σινεμά της Θεσσαλονίκης, στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted