Διαπίστευση Αγοράς

 

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση για διαπίστευση Αγοράς;

Η διαπίστευση της Αγοράς απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ενεργά στον οπτικοακουστικό τομέα: αγοραστές, διανομείς, εκπρόσωποι φεστιβάλ κινηματογράφου, επενδυτές, παραγωγοί και αντιπρόσωποι πωλήσεων κ.λ.π. Η επαγγελματική δραστηριότητα αποδεικνύεται με ηλεκτρονικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Οι υποψήφιοι για διαπίστευση Αγοράς οι οποίοι δεν είναι συνδεδεμένοι με μια εταιρεία παραγωγής πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ένα σύντομο επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα μαζί με την αίτηση διαπίστευσης το οποίο να περιγράφει τους λόγους για τους οποίους γίνεται η αίτηση.

 

Ποια είναι η διαδικασία υποβολής αίτησης;

Η αίτηση της διαπίστευσης της Αγοράς γίνεται ηλεκτρονικά. Η διαδικασία της έγκρισης ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μετά την έγκριση λαμβάνετε με email με οδηγίες για την ηλεκτρονική πληρωμή.

 

Ποιο είναι το κόστος της διαπίστευσης;

Το κόστος της διαπίστευσης της Αγοράς είναι 110€ (εκ των οποίων τα 10€ προορίζονται προς αντιστάθμιση του ανθρακικού αποτυπώματος των συμμετεχόντων).

Οι παραγωγοί ταινιών που έχουν επιλεγεί στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ δικαιούνται δωρεάν διαπίστευση Αγοράς και οφείλουν να καταβάλλουν μόνο το περιβαλλοντικό τέλος των 10€. Οι δημιουργοί ταινιών που συμμετέχουν μόνο στο AGORA Film Market δικαιούνται έκπτωση.

 

Τι περιλαμβάνει η διαπίστευση Αγοράς;

 

>  Αίτηση για Διαπίστευσης Αγορά του TIFF65 - Διαθέσιμη 30 Σεπτεμβρίου 2024
Προθεσμία Υποβολής Αίτησης: 20 Οκτωβρίου 2024

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.