Οίκος Πιερ Καρντέν

House of Cardin

  #memory   #portrait
Ελληνική πρεμιέρα

Δύο φανατικοί θαυμαστές και συλλέκτες του έργου του Πιέρ Καρντέν κατέληξαν –από ένα παιχνίδισμα της τύχης– να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για το είδωλό τους, επιτυγχάνοντας χάρη στο πάθος τους να φέρουν στα μέτρα μας τη larger-than-life ιδιοσυγκρασία του μεγάλου μόδιστρου. Μέσα από μια σειρά σπάνιων συνεντεύξεων που παραχώρησε ο Καρντέν, αποκαλύπτεται η ιδιοφυΐα πίσω από το εμβληματικό λογότυπο του οίκου, ενώ, σε μια σπάνια ξενάγηση στο προσωπικό αρχείο του σχεδιαστή, το παρελθόν αφηγείται μια ιστορία φουτουρισμού και ουτοπίας. Μια κομψή ταινία που αντιστέκεται στον ηλικιακό ρατσισμό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, υπενθυμίζοντάς μας πως σχεδιάζουμε τη ζωή μας κάθε μέρα από την αρχή.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: P. David Ebersole, Todd Hughes
Διεύθυνση φωτογραφίας: Laurent King
Μοντάζ: Mel Mel Sukekawa-Mooring, Brad Comfort
Μουσική: James Peter Moffatt
Παραγωγή: The Ebersole Hughes Company
Παραγωγοί: P. David Ebersole, Todd Hughes, Cori Coppola
Executive producer: Margret Raven, Matthew Gonder
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Αμερική, Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 97΄
Επικοινωνία: The Party Film Sales, sales@thepartysales.com
Βραβεία/Διακρίσεις: CinéFashion Film Award - Cinemoi Cinefashion Film Awards (2019)

Π. Ντέιβιντ Έμπερσοουλ

Φιλμογραφία

1986 Lover Man (μυθοπλασίας) (μ.μ.)
1996 Vampire Cult Queens from Hell
2000 Straight Right (μυθοπλασίας)
2010 Swimming (μυθοπλασίας) (μ.μ.)
2011 Hit So Hard
2017 Mansfield 66/67
2019 House of Cardin

Τοντ Χιουζ

Φιλμογραφία

1975 Wapper (μυθοπλασίας)
1982 Feminette (μυθοπλασίας) (μ.μ.)
1985 The Big Pile (μυθοπλασίας) (μ.μ.)
1986 The Horror and Mystery of the Succubus (μυθοπλασίας) (μ.μ.)
1989 Reflection of Evil (μυθοπλασίας)
2001 The New Women (μυθοπλασίας)
2017 Mansfield 66/67
2019 House of Cardin