Kids Love Cinema: Πέλε

KIDS LOVE CINEMA

«Πέλε» οι περιπέτειες μιας αξιολάτρευτης γάτας 

(9-10 Ιανουαρίου 2021, online.filmfestival.gr, τιμή εισιτηρίου: 3€) 

 

Οι αγαπημένες κυριακάτικες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για όλη την οικογένεια, συνεχίζονται και το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην online πλατφόρμα του Φεστιβάλ, online.filmfestival.gr. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 απολαμβάνουμε μαζί με τα παιδιά από την ασφάλεια του σπιτιού μας την ταινία κινουμένων σχεδίων Πέλε του Christian Ryltenius, και ακολουθούμε μια αξιολάτρευτη γάτα στις περιπλανήσεις της στην καρδιά μιας αφιλόξενης μεγαλούπολης, σε μια μουσική περιπέτεια  για τους θησαυρούς της φιλίας και τις δυσκολίες της αληθινής ζωής.

 

 

INFO

Οι online προβολές ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Τιμή εισιτηρίου: 3€.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο online.filmfestival.gr

 

 

Η ταινία

 

Πέλε / Pelle Svanslös

(Σουηδία, 2020)

 

Σκηνοθεσία: Christian Ryltenius. Σενάριο: Johan Bogaeus. Με τους: Adam Pålsson, Christopher Wagelin, Li Schmalenbach, Olof Wretling, Sven Björklund, Lena - Pia Bernhardsson. Έγχρωμη, 67΄. Για παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών. Γλώσσα: Σουηδικά με ελληνικούς υπότιτλους

 

Μια μοντέρνα εκδοχή ενός παραδοσιακού σουηδικού animation, με ήρωα μια αξιολάτρευτη γάτα ονόματι Πέλε, που έχει χάσει την ουρά της. Μια ωραία πρωία, μια απροσδόκητη θύελλα οδηγεί τον Πέλε από τη γαλήνια ασφάλεια της εξοχής στην καρδιά της απρόβλεπτης και αφιλόξενης μεγαλούπολης. Σε κάθε βήμα αυτής της μουσικής περιπέτειας, ο Πέλε ανακαλύπτει τόσο τους θησαυρούς της φιλίας όσο και τις δυσκολίες της αληθινής ζωής.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Online προβολή: 9-10 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του Φεστιβάλ:

Website: www.filmfestival.gr

Ψηφιακό αρχείο: www.myfestival.gr

Facebook Page: facebook.com/filmfestival.gr/

Agora / English Page: facebook.com/AgoraTIFF

Youtube Channel: youtube.com/user/filmfestivalgr

Instagram: instagram.com/filmfestivalgr/

Blog: blog.tiff.gr/