AGORA Series: 3-6 Νοεμβρίου 2023

 

H νέα ενότητα της Αγοράς του ΦΚΘ, AGORA Series επιστρέφει φέτος με ένα διευρυμένο πρόγραμμα δύο ημερών σε ένα χώρο αφιερωμένο στις σειρές, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023. Η πρωτοβουλία αυτή του Φεστιβάλ, που εγκαινιάστηκε πέρυσι με επιτυχία, συνεχίζεται και την φετινή χρονιά και θέτει στο επίκεντρο τον δημιουργό.

Το AGORA Series στοχεύει να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ της κινηματογραφικής παραγωγής και της δημιουργίας σειρών για την τηλεόραση και τις άλλες πλατφόρμες ενώ επικεντρώνεται στη δημιουργική διαδικασία της συγγραφής σεναρίου ειδικά για τις σειρές.

Με καλεσμένους εξειδικευμένους επαγγελματίες της οπτικοακουστικής παραγωγής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσκαλεί τους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα από την Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο να παρακολουθήσουν μια σειρά από εκδηλώσεις όπως masterclass, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις περιπτώσεων δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία δικτύωσης και δημιουργίας νέων ευκαιριών για τους δημιουργούς σειρών.

Παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσει νέες συνεργασίες με εγχώριους και διεθνείς φορείς που εξειδικεύονται στην παραγωγή και προώθηση περιεχομένου αλλά και την επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της ανάπτυξης περιεχομένου για την τηλεόραση και τις πλατφόρμες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους καλεσμένους του AGORA Series.