Κράμπι, 2562

Krabi, 2562

Ελληνική πρεμιέρα

Μια γυναίκα που αλλάζει συνεχώς ταυτότητα μας καθοδηγεί σε ένα οδοιπορικό στην ιστορία, τις παραδόσεις και τους εμβληματικούς τόπους του Κράμπι, σε ένα υβριδικό ντοκιμαντέρ που συγχωνεύει μυθοπλασία, συνεντεύξεις και προφορικές παραδόσεις, σμιλεύοντας μια ρευστή και μοναδική εμπειρία. Το παρελθόν και το παρόν (το έτος 2562, σύμφωνα με το βουδιστικό ημερολόγιο) συνυπάρχουν σε αυτόν τον παράδεισο της νότιας Ταϊλάνδης, o οποίος κινδυνεύει να ισοπεδωθεί από τον αχαλίνωτο καταναλωτισμό και τον ασυγκράτητο τουρισμό – σε μια στιγμή, ένα προϊστορικό ζευγάρι γίνεται ένα με τις τουριστικές ορδές. Γυρισμένη σε Super 16 κάμερα, μια παιχνιδιάρικη και φιλόδοξη πραγματεία στις έννοιες του χρόνου, του χώρου και της μνήμης.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Anocha Suwichakornpong, Ben Rivers
Διεύθυνση φωτογραφίας: Leung Ming Kai, Ben Rivers
Μοντάζ: Aacharee Ungsriwong
Ήχος: Chalermrat Kaweewattana
Ηθοποιοί: Siraphun Wattanajinda, Arak Amornsupasiri, Primrin Puarat, Nuttawat Attasawat, Atchara Suwan, Lieng Leelatiwanon
Παραγωγή: Electric Eel Films, Ben Rivers Limited
Παραγωγοί: Maenum Chagasik
Executive producer: Xie Meng, Primrin Puarat, Andy Starke, Wan Sophonpanich
Σκηνικά: Parinda Moong
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ταϋλάνδη, Ηνωμένο Βασίλειο
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 94΄
Επικοινωνία: Rediance, info@rediancefilms.com

Ανόσα Σουουισακορνπόνγκ

Η σκηνοθέτις Ανόσα Σουουισακορνπόνγκ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Καλές Τέχνες, με ειδίκευση στον Κινηματογράφο, από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Η ταινία αποφοίτησης της Σουουισακορνπόνγκ Graceland προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ το μεγάλου μήκους ντεμπούτο της, με τίτλο Mundane History βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ. Η ταινία By the Time it Gets Dark, η οποία αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό στη φιλμογραφία της σκηνοθέτιδος, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου.

Φιλμογραφία

2006 Graceland (μμ)
2010 Breakfast Lunch Dinner
2016 Dao khanong | By the Time It Gets Dark
2019 Krabi, 2562 (ντοκ)

Μπεν Ρίβερς

Φιλμογραφία

2006 This is My Land (μμ)
2008 A, Liberty! (μμ)
2011 Two Years at Sea
2013 A Spell To Ward Off The Darkness (συν-σκηνοθεσία)
2015 The Sky Trembles and The Earth Is Afraid and The Two Eyes Are Not Brothers (μυθοπλασίας)
2016 Urth (μμ)
2019 Ghost Strata