Πρόσωπα & Ιστορίες

Visages Villages

Ελληνική πρεμιέρα

Μια ευτυχής συνεργασία ανάμεσα στη «γιαγιά της Νουβέλ Βαγκ» και στον 33χρονο εικαστικό καλλιτέχνη JR, η οποία ξεκινά από ένα φωτογραφικό πρότζεκτ-οδοιπορικό στα χωριά της Γαλλίας και καταλήγει σ’ έναν ύμνο για το αποτύπωμα που αφήνουν οι πιο απρόβλεπτες συναντήσεις, τη φιλία που έχει για θεμέλιο ένα κοινό λοξό βλέμμα στον κόσμο, τους ανθρώπους που κάνουν τους τόπους και τους τόπους που κρύβονται στους ανθρώπους, για την ομορφιά του εφήμερου και την αιωνιότητα της μνήμης.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Agnès Varda & JR
Σενάριο: Agnès Varda & JR
Διεύθυνση φωτογραφίας: Claire Duguet, Nicolas Guicheteau, Valentin Vignet, Romain Le Bonniec, Raphael Minnesota, Roberto De Angelis, Julia Fabry
Μοντάζ: Agnès Varda, Maxime Pozzi Garcia
Ήχος: David Chaulier, Alan Savary, Pierre-Henri Thiebaut, Morgane Lanniel
Ηθοποιοί: Agnès Varda & JR
Παραγωγή: Ciné-Tamaris, Social Animals, Rouge International, Arte France Cinéma, Arches Films
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2017
Διάρκεια: 89'
Ελληνική διανομή: One from the Heart, sofia@onefromtheheart.gr
Επικοινωνία: Cohen Media Group
Βραβεία/Διακρίσεις: Cannes Film Festival, Golden Eye Documentary Award, 2017

Ανιές Βαρντά

Φιλμογραφία

1963 Salut les Cubains
1967 Oncle Yanco | Uncle Yanco
1968 Black Panthers
1975 Daguerréotypes
1981 Mur murs| Murals
1984 Les dites cariatides |The So-Called Caryatids
2000 Les Glaneurs et la glaneuse | The Gleaners and I
2008 Les plages d'Agnès
2017 Visages Villages | Faces Places

JR