Thessaloniki Locarno Industry Academy: 2-7 Νοεμβρίου 2024

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο συνδιοργανώνουν το Thessaloniki Locarno Industry Academy. Η Ακαδημία λειτουργεί ήδη επιτυχώς στην Ελβετία, την Λατινική Αμερική, τη Νέα Υόρκη, το Λίβανο, τη Νότια Αφρική, και τη Νότια Ασία. Είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου και new media που ειδικεύονται στην προώθηση και διανομή ταινιών για να επεκτείνουν την εμπειρία τους και το επαγγελματικό τους δίκτυο στα πεδία των διεθνών πωλήσεων, μάρκετινγκ, διανομή και προγραμματισμό ταινιών.

Η ένατη διοργάνωση του Thessaloniki Locarno Industry Academy θα πραγματοποιηθεί κατα την διάρκεια της Αγοράς του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 7 Νοεμβρίου 2024.

Το Thessaloniki Locarno Industry Academy είναι πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για 8 νέους επαγγελματίες του κινηματογράφου κατα το οποίο παρέχεται καθοδήγηση σχετικά με την διεθνή βιομηχανία του κινηματογράφου καθώς και ανεκτίμητες πρακτικές συμβουλές σχετικά με τα πρώτα βήματα στην βιομηχανία. Πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος, είναι η υποστήριξή ανερχόμενων επαγγελματιών του κινηματογράφου, η ενθάρρυνση τους για ενεργή συζήτηση και η ενημέρωσή τους σχετικα με νέες πρακτικές της παγκόσμιας αγοράς του οπτικοακουστικού τομέα. Στο πλαίσιο της Αγοράς του ΦΚΘ, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν ομιλίες, προβολές και άλλα.

  

Α. Τι παρέχει το Thessaloniki Locarno Industry Academy;

 

Β. Συμμετοχή στο Thessaloniki Locarno Industry Academy:

Στο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν αίτηση νέα άτομα από όλο τον κόσμο. Τα άτομα που θα επιλεγούν δεσμεύονται ότι θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του προγράμματος 2-7 Νοεμβρίου, 2024.

Οι συμμετέχοντες πρέπει:

 

Γ. Το Thessaloniki Locarno Industry Academy παρέχει τα παρακάτω:

 

Δ. Κύριες Ημερομηνίες:

 

Ε. Αίτηση:

Υλικά αίτησης:

 

> Αίτηση TIFF65 Thessaloniki Locarno Industry Academy - Διαθέσιμη 15 Ιουλίου 2024
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 16 Αυγούστου 2024

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, Regional Manager – Thessaloniki Locarno Industry Academy, Locarno Film Festival, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.