10o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ - PITCHING FORUM

10o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης –
Εικόνες του 21ου αιώνα
 7 - 16 Μαρτίου 2008
 
Για δέκατη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Nτοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Eικόνες του 21ου Aιώνα (7 - 16 Mαρτίου 2008), θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Mαρτίου, το Pitching Forum 2008, Docs in Thessalonica που διοργανώνει το Eυρωπαϊκό Δίκτυο Nτοκιμαντέρ (EDN) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Nτοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το Docs in Thessalonica, είναι ένα διεθνές Pitching Forum και εργαστήρι. Πρόκειται για ένα πενταήμερο πρόγραμμα, 21 επιλεγμένων προτάσεων ντοκιμαντέρ που θα αναπτυχθούν, θα ξαναγραφτούν και θα παρουσιαστούν. Τις πρώτες 3 ημέρες πραγματοποιείται το εργαστήρι, στο οποίο οι συμμετέχοντες δουλεύουν σε μικρές ομάδες με την καθοδήγηση διεθνών έμπειρων tutors. Τις δυο τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται το Pitching Forum όπου οι Έλληνες παραγωγοί, με συναδέλφους τους από το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στους εκπροσώπους διεθνών και ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, σκοπεύοντας στην πώληση.

Για τη συμμετοχή τους στο Pitching Forum 2008, οι Έλληνες επαγγελματίες θα πρέπει να αποστείλουν στο EDN (European Documentary Network, 29A Skindergrade, 1159 K. Denmark), μια δισέλιδη περιγραφή των προτάσεων στα αγγλικά, με τα παρακάτω στοιχεία:

- τίτλος, διάρκεια, format
- όνομα παραγωγού, σκηνοθέτη (βιογραφικό-φιλμογραφία κ.λ.π)
- περίληψη, οπτική ανάπτυξη της ιδέας του σκηνοθέτη
- προϋπολογισμός & συνολικός οικονομικός σχεδιασμός
- οπτικό υλικό (προαιρετικό)
- διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ και e-mail της εταιρείας.
 
Tελευταία ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 25η Ιανουαρίου, 2008. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το:
EDN (Hanne Skjodt, τηλ.:+45 33131122, φαξ:+45 33131144, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)