ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ GESTALT FOUNDATION

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επετειακή Ημερίδα του
Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης
GESTALT FOUNDATION



Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητάς του, υποστηρίζει την επετειακή ημερίδα με θέμα «Ψυχοθεραπεία & Κοινωνία» που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation, πιστοποιημένο μέλος της European Association for Gestalt Therapy, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπείας και της Εθνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 (09.00-17.00) στην αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ του Ολύμπιον (Πλατεία Αριστοτέλους 10, 5ος όροφος), στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου με την ευγενική συμμετοχή ψυχοθεραπευτών και κοινωνικών φορέων της πόλης.

Στόχος της ημερίδας είναι η πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φορέων, εθελοντών και επαγγελματιών ψυχικής υγείας σχετικά με την Ψυχοθεραπεία Gestalt με άξονα τη σχέση Ψυχοθεραπείας και Κοινωνίας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών επαγγελμάτων καθώς και σε όποιον ενδιαφέρεται για τα σχετικά θέματα και περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια Συζήτησης, Ατομικές και Ομαδικές Παρουσιάσεις καθώς και ανάλογο ενημερωτικό οπτικοακουστικό υλικό.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου, θα ανακοινωθεί και η δημιουργία τράπεζας αίματος του «Gestalt Foundation».

Το πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο Κέντρο και τις δραστηριότητες/ δράσεις του είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Gestalt Foundation: www.gestaltfoundation.gr .

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Πληροφορίες:
Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης
Gestalt Foundation
Τηλ./ fax: 2310 28 35 88
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Καθημερινές 10:00 – 18:00